Drukbezochte 4 mei-herdenking in Ewijk

Op 4 mei konden we, na twee jaar corona-beperkingen, gelukkig weer samenkomen om de oorlogsslachtoffers te herdenken. Bij het oorlogsmonument in Ewijk was de belangstelling als vanouds groot. Burgemeester Daphne Bergman, basisschooldirecteur Marieke Marcusse en pastor Ruud Roefs stonden stil bij het oorlogsleed, waarbij veelvuldig de link werd gelegd met de huidige oorlog in Oekraïne. Kinderen van basisschool De Reuzepas droegen gedichten voor en het liturgisch gemengd koor zorgde voor de muzikale ondersteuning.

Na de herdenking en de kranslegging was er tijd om na te praten. Al met al kijken we terug op een geslaagde herdenking. Namens het Comité 4 en 5 mei Ewijk bedanken we alle betrokkenen en vrijwilligers die de herdenking mede mogelijk hebben gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s